HOT
The Noble Collection

Harry Potter - Voldemort`s Wand

€ 34,99
Op voorraad
Wat betekend deze status?
SKU
NN8403
Koop nu deze The Noble Collection toverstaf van Voldermort uit de Harry Potter films bij NerdUP Collectibles
 
 
Voor 16:00 besteld
morgen in huis.
 
Verzending v.a. €5,99
gratis vanaf €120,-

Koop nu deze The Noble Collection toverstaf van Voldermort uit de Harry Potter films bij Harry Potter Winkel by NerdUP Collectibles.

Lord Voldemort's toverstok

Deze The Noble Collection Tom Riddle / Voldemort wand is een replica van de staf zoals hij in de films ook te zien is. De character wand editie komt met een naamclip en doos om de toverstok in te bewaren.

De toverstok in de boeken en films

Tom Riddle's wand is 13½ inch lang en gemaakt van taxusboom (yew) en heeft een kern met een phoenix veer. De veer komt van Fawkes, Albus Dumbledore zijn phoenix. De kern van Voldemort's wand is gelijk aan die van Harry Potter. Beide wands delen dezelfde kern. Riddle heeft deze staf gebruikt voor onder andere de moord op James en Lilly Potter, Frank Bryce, Amelia Bones en Bertha Jorkins. Ook is de wand gebruikt, op bevel van Voldemort, door Peter Pettigrew om Cedric Diggory te vermoorden.
Tom kocht de staf bij Ollivander voor de start van zijn eerste jaar op Hogwarts. Door de jaren heen werd Tom zijn personaliteit steeds donkerder en later heeft hij dan ook zijn naam aangepast naar Voldemort, een anagram van zijn naam.
Naast zijn eigen toverstok heeft Voldemort tijdens de Second Wizarding War ook de wands gebruikt van Dubmledore (the Elder wand) en Lucius Malfoy.
De toverstok wijkt in de films qua vorm en lay-out af van het boek. Ook is de replica van The Noble Collection iets recher dan in de film.

Meer informatie
EAN 0812370014538
SoortReplicas
ManufacturerThe Noble Collection
FranchiseHarry Potter
Manufacturer InfoThe Noble Collection creeërt, ontwerpt en produceert gelicentieerde merchandise. The Noble Collection specialiseert zich zelf in het maken van movie prop replicas en collectibles.