HOT
The Noble Collection

Harry Potter - Hermione Granger's Wand

€ 34,99
Op voorraad
Wat betekend deze status?
SKU
NN8411
Koop nu deze The Noble Collection toverstaf van Hermione Granger uit de Harry Potter films bij NerdUP Collectibles
 
 
Voor 16:00 besteld
morgen in huis.
 
Verzending v.a. €5,99
gratis vanaf €120,-

Koop nu deze The Noble Collection toverstaf van Hermione Granger uit de Harry Potter films bij Harry Potter Winkel by NerdUP Collectibles.

 

Hermelien Griffel's toverstok

Deze The Noble Collection Hermione Granger wand is een replica van de staf zoals hij in de films ook te zien is. De character wand editie komt met een naamclip en doos om de toverstok in te bewaren.

De toverstok in de boeken en films

Hermione Granger's wand is 10¾ inch lang en gemaakt van wijnstok (vine wood) met een kern van draken hartstring (dragon heartstring).
Hermelien kocht de staf bij Ollivander voor de start van haar eerste jaar op Hogwarts. Hermione heeft de staf gebruikt voor erg krachtige magie zoals een Patronus in de vorm van een otter.
Naast haar eigen toverstok heeft Hermione ook de wand van Belletrix gebruikt. Dit was tijdens de Second Wizarding War. Ook heeft ze Harry's wand gebruikt om hem te beschermen tegen Nagini in Godric's Hollow.

 

Meer informatie
EAN 0812370014576
SoortReplicas
ManufacturerThe Noble Collection
FranchiseHarry Potter
Manufacturer InfoThe Noble Collection creeërt, ontwerpt en produceert gelicentieerde merchandise. The Noble Collection specialiseert zich zelf in het maken van movie prop replicas en collectibles.