HOT
The Noble Collection

Harry Potter - Harry Potter's Wand

€ 34,99
Op voorraad
Wat betekend deze status?
SKU
NN8415
Koop nu deze The Noble Collection toverstaf van Harry Potter uit de Harry Potter films bij NerdUP Collectibles
 
 
Voor 16:00 besteld
morgen in huis.
 
Verzending v.a. €5,99
gratis vanaf €120,-

Koop nu deze The Noble Collection toverstaf van Harry Potter uit de Harry Potter films bij Harry Potter Winkel by NerdUP Collectibles.

 

Harry Potter's toverstok

Deze The Noble Collection Harry Potter wand is een replica van de staf zoals hij in de films ook te zien is. De character wand editie komt met een naamclip en doos om de toverstok in te bewaren.

De toverstok in de boeken en films

Harry Potter's wand is 11 inch lang en gemaakt van hulst (holly) en heeft een kern met een phoenix veer. De toverstok wordt door Ollivander beschreven als een ongebruikelijke combinatie van kern en hout. De veer komt van Fawkes, Albus Dumbledore zijn phoenix. De kern van Harry Potter's wand is gelijk aan die van Tom Riddle (Voldemort). 
Harry kocht de staf bij Ollivander voor de start van zijn eerste jaar op Hogwarts. De wand heeft hem goed geholpen tijdens de lessen en duels. 
Naast zijn eigen toverstok heeft Harry tijdens de Second Wizarding War ook de wands gebruikt van Hermione Granger, Snatcher, Draco Malfoy en de Elderwand (Dumbledore's wand).

Meer informatie
EAN 0812370014590
SoortReplicas
ManufacturerThe Noble Collection
FranchiseHarry Potter
Manufacturer InfoThe Noble Collection creeërt, ontwerpt en produceert gelicentieerde merchandise. The Noble Collection specialiseert zich zelf in het maken van movie prop replicas en collectibles.