The Noble Collection

Harry Potter - James Potter Wand

€ 34,99
Op voorraad
Wat betekend deze status?
Nog 1 beschikbaar
SKU
NN8206
Koop nu deze The Noble Collection toverstaf van James Potter uit de Harry Potter films bij NerdUP Collectibles.
 
 
Voor 16:00 besteld
morgen in huis.
 
Verzending v.a. €5,99
gratis vanaf €120,-

Koop nu deze The Noble Collection toverstaf van James Potter uit de Harry Potter films bij NerdUP Collectibles.

James Potter's toverstok

Deze The Noble Collection James Potter Cedric Diggory wand is een replica van de staf zoals deze in de films ook te zien is. De character wand editie komt met een naamclip en doos om de toverstok in te bewaren.

De toverstok in de boeken en films

James's wand is 11 inch lang, gemaakt van mahonie (mahogany) en heeft een onbekende kern. De toverstaf is gemaakt door Garrick Ollivander. De wand wordt gekocht door James voordat hij aan zijn schoolperiode op Hogwarts begint. Later blijkt de staf erg handig te zijn voor Transfiguration.
Hij heeft de wand voor het laatst gebruikt om zijn jonge zoon Harry te entertainen en liet deze op de bank liggen toen Voldemort arriveerde in Godric's Hallow. Het is onbekend wat er met de toverstok gebeurt is na zijn dood.
De prop replica die in de films gebruikt wordt is versierd met spinnenweb. In Harry Potter and the Order of the Phoenix is de wand te zien, in overige boeken en films wordt er alleen naar verwezen.

Meer informatie
EAN 0812370014040
SoortReplicas
ManufacturerThe Noble Collection
FranchiseHarry Potter
Manufacturer InfoThe Noble Collection creëert, ontwerpt en produceert gelicentieerde merchandise. The Noble Collection specialiseert zich zelf in het maken van movie prop replica's en collectibles.