HOT
The Noble Collection

Harry Potter - Ron Weasley's Wand

€ 34,99
Op voorraad
Wat betekend deze status?
Nog 1 beschikbaar
SKU
NN8413
Koop nu deze The Noble Collection toverstaf van Ron Weasly uit de Harry Potter films bij NerdUP Collectibles
 
 
Voor 16:00 besteld
morgen in huis.
 
Verzending v.a. €5,99
gratis vanaf €120,-

Koop nu deze The Noble Collection toverstaf van Ron Weasly uit de Harry Potter films bij Harry Potter Winkel by NerdUP Collectibles.

Ron Wemel's toverstok

Deze The Noble Collection Ron Weasley wand is een replica van de staf zoals hij in de films ook te zien is. De character wand editie komt met een naamclip en doos om de toverstok in te bewaren.

De toverstok in de boeken en films

Ronald Weasley's wand is 14 inch lang en gemaakt van wilg (willow) en heeft een kern van eenhoorn haar. De toverstok is gemaakt door Ollivander.
Ron gebruikt de staf naast zijn lessen ook tegen diverse Death Eaters in de battle in the Department of Mysteries Hall of Prophecy en de battle of de Astronomy Tower. Ook gebruikt hij hem in het gevecht met Antonin Dolohov en Thorfinn Rowle. Wanneer de Snatcher Ron te pakken krijgen, pakken Harry en Hermione de wand van Ron af wanneer ze naar de Malfoyn Manor gebracht worden. Tijdens het vluchten pakt Ron de wand van Peter Pettigrew en krijgt zijn eigen toverstok terug. 
De wand is voor het eerst te zien in Harry Potter and the Prisoner of Azakaban.

In de films en boeken in dit de tweede wand die hij gebruikt. De eerste wand is van zijn oudere broer Charlie maar gaat kapot tijdens de botsing met de Womping Willow.

Meer informatie
EAN 0812370014583
SoortReplicas
ManufacturerThe Noble Collection
FranchiseHarry Potter
Manufacturer InfoThe Noble Collection creeërt, ontwerpt en produceert gelicentieerde merchandise. The Noble Collection specialiseert zich zelf in het maken van movie prop replicas en collectibles.