The Noble Collection

Harry Potter - Neville Longbottom's Wand

€ 34,99
Op voorraad
Wat betekend deze status?
Nog 1 beschikbaar
SKU
NN8292
Koop nu deze The Noble Collection toverstaf van Neville Longbottom uit de Harry Potter films bij NerdUP Collectibles
 
 
Voor 16:00 besteld
morgen in huis.
 
Verzending v.a. €5,99
gratis vanaf €120,-

Koop nu deze The Noble Collection toverstaf van Neville Longbottom uit de Harry Potter films bij NerdUP Collectibles.

Marcel Lubberman's toverstok

Deze The Noble Collection Neville Longbottom wand is een replica van de staf zoals deze in de films ook te zien is. De character wand editie komt met een naamclip en doos om de toverstok in te bewaren.

De toverstok in de boeken en films

Neville Longbottom's tweede wand is gemaakt van kers (cherry) en eenhoorn haar (unicorn hair) en is van onbekende lengte. De toverstok is gemaakt door Garrick Ollivander. Marcel kocht deze wand nadat zijn eerste kapot was gegaan door het gevecht met Antonin Dolohov tijdens de Battle of the Department of Mysteries. Deze toverstok is waarschijnlijk een van de laatste die Ollivander verkocht voordat hij werd gekidnapped door de Death Eaters. De wand is gebruikt tegen diverse Death Eaters tijdens de Battle of Hogwarts.
In de films wordt een wand gebruikt die 13 inches lang is. De kleur is medium bruin en wordt donker bij de basis. Het gedraaide hout vormt een handvat.

Meer informatie
EAN 0812370014484
SoortReplicas
ManufacturerThe Noble Collection
FranchiseHarry Potter
Manufacturer InfoThe Noble Collection creeërt, ontwerpt en produceert gelicentieerde merchandise. The Noble Collection specialiseert zich zelf in het maken van movie prop replicas en collectibles.