The Noble Collection

Harry Potter - Lucius Malfoy's Walking Stick

€ 109,99
Op voorraad
Wat betekend deze status?
SKU
NN7639
Koop nu deze The Noble Collection cane/stick met toverstaf van Lucius Malfoy uit de Harry Potter films bij NerdUP Collectibles
 
 
Voor 16:00 besteld
morgen in huis.
 
Verzending v.a. €5,99
gratis vanaf €120,-

Koop nu deze The Noble Collection cane/stick met toverstaf van Lucius Malfoy uit de Harry Potter films bij NerdUP Collectibles.

Lucius Malifidus's toverstok

Deze The Noble Collection Lucius Malfoy's wand is een replica van de staf zoals hij in de films ook te zien is. De toverstok van Lucius zit verborgen in de wandelstok.

De toverstok in de boeken en films

De wand is waarschijnlijk meer dan 1000 jaar geleden gemaakt door de Ollivander familie en wordt van generatie op generatie overgedragen binnen de Malfoy familie.

Lucius heeft deze stok al het meerendeel van zijn leven maar wordt door Voldemort  afgepakt omdat hij denkt dat hij Harry hier mee kan verslaan, omdat deze niet dezelfde kern hebben. Tijdens zijn gevangenschap in Azkaban wordt de wand kort gebruikt door zijn zoon Draco.

De wandelstok is alleen zichtbaar in de films. In de boeken wordt er geen vermelding gemaakt.

Meer informatie
EAN 0812370010110
SoortReplicas
ManufacturerThe Noble Collection
FranchiseHarry Potter
Manufacturer InfoThe Noble Collection creeërt, ontwerpt en produceert gelicentieerde merchandise. The Noble Collection specialiseert zich zelf in het maken van movie prop replicas en collectibles.