€3,00 KORTING

Harry Potter - Memory Master (Engels)

Special Price € 6,99 Regular Price € 9,99
Niet op voorraad
Wat betekend deze status?
SKU
NMR96206
Koop nu dit Aquarius Memory Master spel van Harry Potter bij NerdUP collectibles.
 
 
Voor 16:00 besteld
morgen in huis.
 
Verzending v.a. €5,99
gratis vanaf €120,-

Memory Master spel van Harry Potter.

EEN KAARTSPEL VOOR HET HELE GEZIN: Stel je geheugen op de proef met je mede-heksen en tovenaars op je volgende magische feest en spelletjesavond met dit ongelooflijk vermakelijke Harry Potter-kaartspel waar het hele gezin van kan genieten.
ONTHOUD, WISSEL, MATCH EN WIN! Werk samen en doe mee aan een geheugenspel thuis of onderweg! | 5 minuten om het spel te leren | 30 minuten om te spelen | 4 spelers (2 teams) | Vanaf 6 jaar | Heb jij het in je om tot Memory Master te worden gekroond?
OP ZOEK NAAR HARRY POTTER-GESCHENKEN? Geliefd bij tovenaars, heksen en zelfs dreuzels, is dit Harry Potter-kaartspel het ultieme Harry Potter-cadeau voor HP-fans van alle leeftijden. Perfect cadeau voor verjaardagen, witte olifant, kousenvullers en wintervakanties.
100% OFFICIEEL GELICENTIEERDE HARRY POTTER MERCHANDISE: De Harry Potter Memory Master Card Game is ontworpen door AQUARIUS en officieel geautoriseerd door Warner Brothers. Het is het perfecte stukje Harry Potter-memorabilia om toe te voegen aan je verzameling.

Bekijk het instructiefilmpje op youtube.

Let op: dit is geen standaard memory spel.

 

Meer informatie
EAN 0840391145719
SoortBoard Games
ManufacturerAquarius
FranchiseHarry Potter